ACTO DE PRESENTACIÓN MESA REDONDA CINE Y POLÍTICA

Imagen eliminada.El pròxim dia 26 de novembre realitzarem el primer acte del Cicle de Cinema Polític MAQUIAVILA.

Es tracta d'una taula rodona a la qual assistiran diverses personalitats amb una transcendència important a l'estat espanyol.

En aquest acte es posarà en comú tota la informació del cicle i anirà lligat amb una intervenció dels convidats.

Els convidats a la taula rodona seran:

Imagen eliminada. El jurista Baltasar Garzón, conegut per la seua trajectòria jurídica i política. Són diverses les importants intervencions del jurista com ara bé la participació en la denuncia del blanqueig de diners o la investigació sobre les dictadures d’Amèrica Llatina en l’anomenada Operació Còndor. D’altra banda, s’endinsa en l’àmbit polític a l’any 1993, entra en el govern socialista i empren fortes mesures contra la corrupció interna.

Imagen eliminada. El director de cinema Max Lemcke. Comta amb diversos galardons obtinguts durant la seua àmplia trajectòria al cinema. És el director de Billy, un dels documentals que projectarem al cicle.

Imagen eliminada. El sociòleg i documentalista Albert Alcaraz. És doctor per la Universitat d'Alacant, lloc on desenvolupa la tasca de professor en el Departamente de Sociologia II. És també arxiver municipal a la Vila Joiosa i membre en grups d'investigació.

Imagen eliminada. El crític cinematrogràfic Luis López Belda. És especialista en Història i Estètica de la Cinematografia i professor del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Universitat d'Alacant, com també, professory en la UPUA i també en el Cefire d'Alacant.

Inicio del Evento
Fin del Evento
Tipo de evento
Cine
Conferencia