¿A qué huelen los recuerdos?. Taller para adultos

Dies 9, 16, 23, 26 i 30 de novembre de 2022

Des d'aquest mes de novembre Vilamuseu afig a les seues activitats de difusió els tallers per a adults. Es tracta d'un taller sobre exposicions o col·leccions del museu que aniran canviant cada mes i que es realitzaran tots els dimecres d'aqueix mes de 10.30 a 12 hores i un dissabte al mes per a aquelles persones que per motius laborals o d'un altre tipus no poden vindre entre setmana. Cada taller dura una hora i mitja i té un preu de 3 €.

El taller del mes de novembre és “A què fan olor els records?” i està vinculat amb l'exposició temporal “Espècies. L'univers del sabor”. Els participants coneixeran dades interessants sobre plantes aromàtiques i espècies que tenim en l'exposició i després vincularan les olors a les seues pròpies vivències i records per a, finalment, fer la seua pròpia creació olfactòria i artística.

No és necessari tindre cap coneixement previ per a participar en aquestes activitats ni hi ha cap mena de requisit, encara que sí que és necessari reservar la plaça en un dels dies oferits.

Vila Museu

Vilamuseu, el Museo Municipal de Villajoyosa, está situado en el solar del antiguo Colegio Público Álvaro Esquerdo, edificio de estilo ecléctico del que se ha conservado la fachada.

Dirección: 57, Carrer Colón, 03570 La Vila Joiosa, Alicante

Teléfono: 966 50 83 55

Construcción: 2015

Inicio del Evento
Fin del Evento
Tipo de evento
Cursos