Lectaurant

LECTAURANT

Menús lectors per a emportar

En valencià

 

La Biblioteca Municipal “Cristóbal Zaragoza” continua treballant el foment de la lectura compartint el seu variat fons bibliogràfic a través de l’activitat anomenada Lectaurant.

Tot i que des de fa ja temps es va reprendre el servei de préstec, encara no es pot accedir als diferents espais, i triar i remenar entre els documents que habitualment estan a l'abast de tothom. Per açò des de la Biblioteca, i per a qualsevol persona usuària, vos proposem els menús lectors per a emportar. És ara la millor ocasió per conéixer nous documents i descobrir noves lectures.

Si no sabeu què llegir i voleu deixar-vos aconsellar i/o sorprendre, podeu demanar-nos un menú sorpresa per Whatsapp o Telegram al telèfon 680 557 597. Per altra banda, si ho preferiu, ens podeu explicar quines són les vostres lectures preferides, títols, autories, gènere, etc. i us prepararem menús que siguen del vostre gust: tindreu un menú a la carta. Sense oblidar que també podrem configurar el teu menú combi per a emportar, amb una combinació de plats sorpresa i plats sol·licitats.

Seran recomanacions seleccionades per satisfer els desitjos lectors de les persones participants, tinguen l’edat que tinguen.

Els menús constarien de documents variats (còmics, contes, poesies, llibres de coneixements, revistes, etc.) però també podem cuinar-los centrats en temàtiques concretes, amb els teus ingredients favorits. Tots els menús estaran gestionats i cuinats complint amb les mesures de seguretat i d’higiene.

Si els plats (títols) que trobes en els menús (prestats) ja els havies tastat (llegit) abans o si algun ingredient o plat (alguna lectura o llibre) no t'acaba d’agradar, només cal retornar-lo i demanar un altre menú. De segur descobriràs altres temàtiques, gèneres, autories, títols, que potser mai agafaries en préstec per iniciativa pròpia.

Recordeu fer-nos arribar opinions i propostes de millora dels menús a través de les xarxes socials, on continuarem compartint propostes i altres recomanacions.

 

Carta de Varietats*:

  • Menú “sorpresa”:

  • Menú “a la carta” (amb plats segons sol·licitud)

  • Menú “Combi” (amb plats “sorpresa” i “a la carta”)

 

* Menús lectors adaptats a cada persona usuària o/i lectora segons edat, gustos, ingredients, etc:

  • Infantil (amb opció a dinàmica teatralitzada de préstec)

  • Juvenil

  • Adult

 

Imagen eliminada. Activitat
Imagen eliminada. 16 de Setembre de 2020 al 30 de Juny de 2021 - des de les 10:00 fins les 20:00 h
Imagen eliminada. Tipus de públic: tots
Imagen eliminada. Biblioteca Municipal "Cristóbal Zaragoza"
Imagen eliminada. Per Whatsapp o Telegram al 680 557 597

Biblioteca Pública "Cristobal Zaragoza" - La Vila Joiosa

 La biblioteca ofrece la consulta de su fondo documental  de una manera libre y gratuita para cubrir las necesidades informativas, formativas y de ocio tanto de niños como de adultos. Además de la sala de lectura de la primera planta, que es la más espaciosa también existen puestos de lectura a disposición de todos los usuarios de la biblioteca en la sala de donde está la prensa diaria y los ordenadores de uso público.

 

Horario general

De lunes a viernes
de 08:30 a 14 h. y de 16 a 20:30 h.

Cerramos los días: 29 de septiembre,
09 y 12 de octubre y 08 de diciembre.

Inicio del Evento
Programa
Fin del Evento
Tipo de evento
Literatura