SUSPENSIÓN DE ACTIVIDADES DEPORTIVAS Y CULTURALES

Andrés Verdú Reus, Alcalde President de l'Ajuntament de la Vila Joiosa

FER SABER:

Mesures i recomanacions davant l'evolució del COVID -19 a la ciutat.

Que davant l'evolució de la crisi de la COVID-19 en el municipi de la Vila Joiosa i davant el notable increment del nombre de casos en els últims dies i ateses les últimes recomanacions sanitàries del Departament de Salut Pública de la Marina Baixa, s'exposen, a continuació, les mesures i recomanacions dirigides a evitar la ràpida propagació del virus a la ciutat.

Per això se suspenen tots els esdeveniments culturals, esportius, socials, lúdics i festius de gestió municipal, que contemplen afluència de públic i que es desenvolupen en espais municipals tancats, per a garantir la seguretat i salut de tots els ciutadans desde la publicació d'aquest bàndol fins a una altra ordre.

Igualment es tanquen les instal·lacions esportives municipals fins a una altra ordre. Es recomana a les entitats privades de tipus cultural, esportiu i altres, que extremen les mesures de seguretat durant els pròxims dies considerant la possibilitat de suspendre la realització de qualsevol acte que implique afluència de ciutadans.

Es prega als ciutadans que reduïsquen les eixides i la vida social per, entre tots, intentar parar la propagació del virus.

Així es disposa i signatura a la Vila Joiosa el dia de la data.

 

29 de desembre de 2020

Andrés Verdú Reos

Inicio del Evento
Fin del Evento
Tipo de evento
Otros