Taller de construcció Pedra Seca

Del 24 de Octubre al 8 de noviembre de 2020

En valencià

La mancomunitat Cultural de la Marina Alta té el plaer de presentar-vos una nova iniciativa de formació per a introduir-nos en la tècnica constructiva de la pedra seca, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO el 2018. Si vos interessa o voleu més informació ja sabeu on trobar-nos.

Es tracta d'un curs formatiu de 40 hores en el que aprendre i introduir-se en la tècnica constructiva de la pedra seca. Especialment indicat per a gent o col·lectius del sector de la construcció, arqueologia i/o rehabilitació per les oportunitats de treball i futur que pot oferir a l'alumnat.

Les sessions tindran lloc els dissabtes 24, 31 d'octubre i 1 de novembre, de 9.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 18.00 h i els diumenges 25 d'octubre, 1 i 8 de novembre pel matí, de 9.00 h a 14.00 h, i combinaran formació teòric-pràctica.

Tot el material necessari per a la realització del taller així com els Equips de Protecció Individual estan inclosos.

Es realitzarà en diferents poblacions de la Marina Alta , pel que resulta imprescindible tindre vehicle propi o disponibilitat de transport.

Les places són limitades! Seguim treballant per posar en valor la nostra cultura i formant per a un futur sostenible Imagen eliminada..

 

A continuació vos deixem l’enllaç de preinscripció Imagen eliminada.:

 

Inicio del Evento
Fin del Evento
Tipo de evento
Cursos